ESPACIO PARA COMPARTIR EXPERIENCIAS DEL EMBARAZO Y PARTO

«…Es un plaer poder-te explicar de com ens ha servit el que ens vas ensenyar……..recomar-ho a tothommmmm i no deixar mai de moure’ns…!!! Mil gràcies, continua exercint les teues virtudsss…agraïr-te tots aquests dimarts compartitsss i dir-te un fins aviat …per tornar-hi a les clases amb la petitona….
Mil petons i abraçades.»

«Hola, Ela ya esta aqui!!! Nacio el lunes a las 11, con 4,100k, todo natural!! Me ha ayudado muchisimmo las respiracion, fue una pasada, ya estamos en casa.
Mil gracias por todo!! Ya te contare mas detalles.
Un abrazo,»

«Hola,havia sentit parlar del yoga pero no l’havia precticat mai,pero en vaig quedar embaraçada i en vaig apuntar ,estic molt contenta de haverme apuntat, en el part val molt la respiracio i la concentracio i en el yoga aixo es fundamental,per la meua experiencia jiji,la pau i tranquilitat q trasmeteix.Estes cuestions son importants i tambe al haver treballat durant mesos tota la zona pelvica , jo si puc hasta hui en dia continuare i al meu fill nomes estiga preparat si vol tambe,es molt bo per a la concentracio q tanta falta es fa als xiquets.
Mentre estava en contraccions inspirava i emitia só enrecordanme del yoga q tant heu varem practicar aaaaaaaaaaaaaa jiji,jo ni en vaig esgarrar ni en varen posar punts ni epidural ni res jo i el meu home els dos heu varem fer mentre la matrona venia de vez en quant ni vaig vore mai el gine un part molt bo i espectacular i molt gracies al yoga estic convensuda , moltes gracies marifran per ser tan bona profesora i preocuparte tant ,com heu fas al dia dia ,es de gran ajuda.»

etc…

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s